070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen

Over KA-ME-TA Tapijt

Alle soorten vloerbedekking in één winkel

Breed assortiment vloerbedekking

Al bijna 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. In onze 900 m² grote winkel vindt u alle soorten vloerbedekkingen. Door onze jarenlange ervaring, kennis, kunde en veel interesse in onze branche is KA-ME-TA Tapijt de vloerenwinkel voor deskundig advies. Bij KA-ME-TA Tapijt bent u aan het goede adres voor: tapijt, vloerkleden, trapbekleding, tapijttegels, vinylvloeren, laminaat en kunstgras. Zo beschikken wij over 600 rollen tapijt en 200 rollen vinyl in alle soorten en maten. Vanuit onze vloerenwinkel met eigen magazijn is alles direct uit voorraad leverbaar. 

Voordelige prijzen én snel geleverd

Door onze jarenlange relatie met fabrikanten en leveranciers kunnen wij niet alleen snel leveren, maar ook tegen de voordeligste prijzen vloerbedekkingen aanbieden. Naast onze scherpe prijzen leggen onze ervaren stoffeerders de vloerbedekkingen op de gewenste locatie. U bent van harte welkom in onze vloerenwinkel en u zult verbaasd zijn wat er bij KA-ME-TA Tapijt allemaal mogelijk is.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Makkelijk bereikbaar & uitstekende service

KA-ME-TA Tapijt is gevestigd aan de Amsterdamse Veerkade in het centrum van Den Haag. Door de centrale ligging van onze winkel zijn wij makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer maar ook met de auto.

Wij beschikken over vijf privé parkeerplaatsen naast de winkel waar u gratis kunt parkeren. Mocht u in de Bierstraat staan (de straat naast onze winkel), geef ons een telefoontje. Dan kunt u gebruik maken van één van deze plekken. Plan hier uw route...

Beluister de commercial van KA-ME-TA Tapijt

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact