Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5

50 cm x 50 cm

Tapijttegels

Bij KA-ME-TA Tapijt vindt u ook tapijttegels voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken, zolder of kantoorruimte. Tapijttegels hebben vele voordelen en zijn een aantrekkelijke en betaalbare manier om uw vloer te voorzien van vloerbedekking. KA-ME-TA Tapijt heeft diverse kleuren tapijttegels beschikbaar die passen bij uw smaak.

Tapijttegels zijn makkelijk zelf te leggen

Tapijttegels zijn eenvoudig zelf te leggen. Door de dikte van de tapijttegels is er geen ondertapijt nodig. Hierdoor zijn de tapijttegels extra geluidsdempend. De tapijttegels hoeven bij het leggen niet gelijmd worden en kunnen makkelijk los gelegd worden, dit biedt ook weer voordelen bij het onderhouden van uw vloerbedekking.

'Bij KA-ME-TA Tapijt vindt u tapijttegels
vanaf €6,75 per tegel.'

Gemakkelijk te vervangen

De tapijttegels hoeven niet aan elkaar vastgelijmd te worden. Dit biedt als voordeel dat wanneer een tapijttegel een vlek heeft die niet meer schoon te krijgen is, makkelijk vervangen kan worden door een nieuwe tapijttegel. Een tip van KA-ME-TA Tapijt is dan ook koop een aantal extra tapijttegels, in geval van onbewerkbare vlekken.  

Diverse kleuren tapijttegels

Bij KA-ME-TA Tapijt vindt u verschillende soorten kleuren tapijttegels van 50 cm x 50 cm en zijn uit voorraad leverbaar. Bij KA-ME-TA Tapijt vindt u tapijttegels vanaf €6,75 per tegel.

 

Onderhoud tapijttegels

Om de tapijttegels goed te onderhouden, volstaat regelmatig stofzuigen. Daarnaast wordt er aangeraden om de tapijttegels eens per jaar een grondige reiniging te geven. Hier kunt u speciaal reinigingsspul voor gebruiken. Bij een vlek kan de tapijttegel makkelijk tussen de anders tapijttegels verwijderd worden en schoongemaakt worden.

Foto impressie aanbod tapijttegels

Vragen over vloerbedekking?

KA-ME-TA Tapijt Den Haag geeft je snel een persoonlijk antwoord.