070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen
Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!

Banderen

Decoratieve rand op uw vloerkleed

Bij het banderen van een vloerkleed worden aan de randen een decoratieve band van katoen, suède of leer gezet. Dat kan in bijpassende kleur maar het is ook mogelijk om een andere kleur te kiezen. Er zijn twee manieren om uw vloerkleed te banderen: bias-banderen of blind banderen.

Bias-banderen of blind banderen

Bij biasbanderen kunt u kiezen uit een brede of een smallere rand om het tapijt. Op de zichtzijde van uw karpet ziet u stiksels van de afwerking. Bij blind banderen zit er geen stiknaad op de zichtzijde. U kunt zelf kiezen uit de gewenste breedte van de band om het tapijt.

Uw karpet laten banderen? Kom langs in onze showroom of neem contact op met KA-ME-TA Tapijt via het getoonde reactieformulier of bel direct: 070 - 346 70 44.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Foto impressie banderen vloerkleed

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact