070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen

Vloerbedekking laten leggen

KA-ME-TA stoffeerders verstaan hun vak

De afgelopen vier decennia hebben wij als KA-ME-TA Tapijt in Den Haag ontelbare vloerbedekkingen verkocht en gelegd. En dat leggen, van Vinyl, Wol, Novilon, Tapijt of Sisal, is een vak apart. Elke vloerbedekking moet bij het plaatsen op de juiste manier worden behandeld.

Strak gelegd en piekfijn afgewerkt

De door KA-ME-TA gelegde vloer ziet er gegarandeerd strak uit en is tot in de puntjes afgewerkt. Is er naar uw oordeel iets niet helemaal in orde? Dan staan wij meteen voor u klaar.

Vloerbedekking deskundig gelegd

Heeft u vloerbedekking uitgekozen bij KA-ME-TA Tapijt? Onze ervaren en deskundige stoffeerders kunnen elke vloerbedekking voor u leggen. Vraag naar de voorwaarden van onze legservice. Kom gauw eens kijken in onze 900 m2 showroom aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact