070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen

KA-ME-TA Tapijt in vtwonen nr.2

Onze collectie dierenprints in de spotlights

De nieuwste editie van VT wonen al gezien? Dit nummer staat weer bomvol frisse wooninspiratie én met de dierenprint collectie van Ka-Me-Ta Tapijt fraai uitgelicht. Deze fantastische tapijten met onder andere tijger-, zebra-, slangen- en luipaardprint geven een unieke toets aan je interieur en zijn in allerlei fraaie kleuren uit te zoeken in onze showroom. 

Onze dierenprintcollectie is dé nieuwe trend voor je interieur.

Grote keuze in onze dierenprintcollectie

Hoogpolig of laagpolig, in fijne natureltinten of een feller kleurtje, onze dierenprintcollectie biedt het allemaal. Dit tapijt is tot 400 cm kamerbreed verkrijgbaar en dus ideaal om een complete woonkamer of slaapkamer een verrassende makeover te geven - dé trend van 2019. Maar het kan ook prima als accent in de hal of laat er een op maat gemaakte traploper of vloerkleed van maken.

Bezoek onze tapijtwinkel

Wilt u zelf dit prachtige tapijt in de kamer hebben liggen? Kom dan snel naar KA-ME-TA Tapijt in hartje Den Haag en overtuig uzelf van de fraaie dessins en uitmuntende kwaliteit. Toch net niet de juiste kleur of liever een ander tapijt? Dit tapijt is slechts één van de vele fraaie tapijten, die onze winkel rijk is. De moeite waard dus om een kijkje bij ons te komen nemen. 

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stuur uw foto in

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44Maak een afspraak

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact