070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen
Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!

Tapijtenkoning KA-ME-TA: van Texel tot Maastricht

Enthousiast en trots familiebedrijf

Al bijna vijftig jaar is Tapijtenkoning KA-ME-TA een begrip in Den Haag en ver daarbuiten. Het familiebedrijf wordt gerund door de enthousiaste en trotse Liane Buitelaar. Enthousiast over haar vak en trots op wat haar ouders Annie en Gerrit vorig jaar aan haar hebben overgedragen.

Teamwork is onze kracht

“Mijn moeder is nog steeds op woensdag en zaterdag in de winkel om te helpen; nog even onmisbaar als altijd. Mijn broer Gerrit is, als dertig jaar, een van onze drie stoffeerders en mijn dochter Laura is sinds twee jaar ook een vaste kracht in de zaak. Zij heeft de Pabo gedaan, was ‘Snuffeljuf van het jaar’ en daarmee een student met talent. Toch koos zij ervoor om ook in ons familiebedrijf aan de slag te gaan. Ja, ze is goed ingewerkt door haar oma en mij. Teamwork, dat is de kracht van ons bedrijf.”

Gevel

Achter de enorme gevel van KA-ME-TA liggen 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en een flinke hoeveelheid trapbekleding en laminaat. Rollen kunstgras staan klaar voor een plekje in de tuin of op het balkon.

Lef

Liane: “Wij hebben best wel lef, want als ik denk dat iets goed verkoopt, dan neem ik het meteen in de voorraad. Er ligt hier niet alleen bruin en beige, maar ook genoeg gewaagde kleuren en bijzondere prints. En alles wat we in voorraad hebben, kunnen we dus ook snel leveren en leggen; vaak binnen een week, soms zelfs al de volgende dag. Klanten die niet goed raad weten met hun oude vloerbedekking, of zich vertwijfelend afvragen hoe ze al hun meubels aan de kant moeten krijgen, kunnen we desgewenst ook dat werk uit handen nemen.”

Showroom is avontuur

In het straatje naast haar winkel heeft Liane Buitelaar zeven gratis parkeerplekken voor haar klanten. “En als het op zaterdag erg druk is, dan kunnen we in ons magazijn ook nog wel twee of drie auto’s kwijt. Best bijzonder toch, voor een winkel middenin de grote stad?”

Een rondgang door de showroom van wel 900m² is een avontuur. “Tapijt met een dierenprint. Wil je een koe, een tijger of een zebra? Die prints heb ik zelf ontworpen. En deze Axminster geweven bloemtapijten, kijk eens naar de prachtige patronen en schitterende kleuren. Van elke rol tapijt kan trouwens ook een vloerkleed op maat gemaakt worden.” De wandeling gaat verder langs sisalnatuurtapijt en vinyl van alle bekende merken. “De kwaliteit van vinyl is sterk verbeterd, het is nu een hoogwaardige vloerbedekking. Bijzonder hè, die rol met dat motief van veelkleurige Mexicaanse tegels.” 

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Wanneer komt u langs?

KA-ME-TA Tapijt zit aan de Amsterdamse Veerkade en beschikt over eigen parkeergelegenheid. Kom naar onze showroom voor vrijblijvend advies! U kunt uw vraag ook stellen via het getoonde reactieformulier of door te bellen naar: 070 – 346 70 44

 

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact