070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen
Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!

Tapijt

Goedkoop tapijt bij KA-ME-TA in Den Haag

Bent u op zoek naar tapijt voor uw woonkamer? Of naar een lekkere zachte oplossing voor op de slaapkamer? Bij KA-ME-TA Tapijt vindt u 600 rollen, leverbaar in iedere maat en voor iedere ruimte! Specialist in kamerbreed tapijt.

Bij KA-ME-TA Tapijt bent u aan het goede adres voor alle soorten en maten tapijt. Met 600 rollen tapijt op voorraad in onze winkel hebben we voor ieder wat wils. KA-ME-TA Tapijt nodigt u graag uit om de mogelijkheden in onze winkel te bekijken. U zult verbaasd staan van onze brede aanbod en aantrekkelijke prijzen! Heeft u tapijt uitgekozen bij KA-ME-TA Tapijt? Dan wordt het tapijt meestal gratis gelegd door professionele stoffeerders.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Tapijt kent vele voordelen

Tapijt is de populairste vloerbedekking in Nederland en dat is niet voor niets! Tapijt biedt namelijk vele voordelen. Tapijt is milieubewust, luxueus, comfortabel, modern, slijtvast, gemakkelijk te onderhouden, en bijna overal toepasbaar. Daarnaast dempt tapijt geluiden en is er veel keuze in kleur en kwaliteit.

Nog meer tapijt voorbeelden

Projecttapijt

Projecttapijt wordt gebruikt voor vloerbedekking in winkels, kantoren, hotels, horecagelegenheden of plekken waar veel gebruik gemaakt wordt van de vloer. Bij KA-ME-TA Tapijt vindt u verschillende soorten, merken en kleuren projecttapijt van topkwaliteit.

Bekijk hier voorbeelden van projecttapijt

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact