070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen

Katoenen tapijt

Anti-allergeen, duurzaam en 100% natuurlijk

100% katoenen tapijt: gewoon bij KA-ME-TA Tapijt in Den Haag. Het tapijt is volledig duurzaam én natuurlijk ontworpen en gemaakt: helemaal van deze tijd dus.

Van Besouw katoenen tapijt

Een Van Besouw tapijt geeft een ruimte een uniek karakter, zeker door het gebruik van Katoen. Katoen is namelijk een sterke vezel die goed ingezet kan worden voor het maken van tapijten: de slijtage is hierdoor minimaal, ook in intensief gebruikte ruimtes.

Interfloor Blues cotton tapijt

Interfloor is een toonaangevende en grote leverancier van topkwaliteit katoenen tapijten, exclusief voor de Nederlandse markt. Minimale slijtage, maximale kwaliteit. Nu tijdeijk: €159,- per 4 meter! Bekijk hier de actie.

Katoen tapijt bij KA-ME-TA: direct leverbaar

De katoenen vloerbedekking wordt kamerbreed geleverd, maar is uiteraard ook beschikbaar voor het bekleden van uw trap. En zoals u dat van KA-ME-TA Tapijt gewend bent: extreem betaalbaar.

Offerte aanvragen
Of bezoek onze showroom

Katoentapijt: de voordelen

  • Anti-allergeen, duurzaam en 100% natuurlijk
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren: beige, zand of zwart
  • Geschikt voor trappen
  • De beste prijs voor design
  • Direct leverbaar

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact