Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4

Nauwelijks van natuurgras te onderscheiden

Kunstgras

Door de technologische ontwikkelingen is kunstgras de laatste jaren in opkomst. Kunstgras is nauwelijks nog van natuurgras te onderscheiden en behoeft weinig onderhoud. KA-ME-TA Tapijt heeft verschillende soorten merken kunstgras die toepasbaar zijn voor uw tuin, terras of balkon.

Raakt u niet uitgekeken?
Bekijk nog een paar voorbeelden van kunstgrasmatten...

Kunstgras vergt nauwelijks onderhoud

Kunstgras heeft vele voordelen ten opzichte van natuurgras. Kunstgras hoeft u nauwelijks te onderhouden. In de zomer moet natuurgras bijna dagelijks onderhouden worden. Kunstgras hoeft niet gemaaid of gesproeid te worden. Daarnaast hoeft u ook niet langer te mesten of giftige middelen, zoals schimmeldodende middelen, te gebruiken.

Kunstgras is al verkrijgbaar
vanaf € 9,95 per m2

Voordelen kunstgras

Naast dat kunstgras makkelijk te onderhouden is en nauwelijks nog van natuurgras is te onderscheiden biedt kunstgras ook nog andere voordelen:

  • Kunstgras blijft jaren lang mooi groen, u heeft geen last meer van gele of bruine plekken.
  • Elk seizoen kunt u genieten van een groen gazon.
  • Kunstgras is pollenvrij, dus aan te raden als u hooikoorts, astma of andere allergieën heeft.

'Met kunstgras heeft u geen last meer
van gele of bruine plekken op uw gazon.'

Kunstgras laten leggen

KA-ME-TA Tapijt beschikt over de kennis en ervaring om uw kunstgras vakkundig te leggen. Met behulp van de beste producten, nieuwste apparatuur en hoogste kwaliteit grastapijten zorgt KA-ME-TA Tapijt dat het kunstgras deskundig wordt gelegd.

Kom nu langs bij KA-ME-TA Tapijt en laat u adviseren welk kunstgras het beste in uw tuin, terras of balkon past.

 

KA-ME-TA kunstgras

KA-ME-TA Tapijt heeft eigen kunstgras ontwikkeld. Deze zijn van hoge kwaliteit en heeft een dikte (poolhoogte) van 40 mm. Het KA-ME-TA kunstgras tapijt is beschikbaar in 200 cm en 400 cm breed vanaf € 9,95 per m².
 

Kunstgras merken

Naast ons eigen merk zijn de volgende merken kunstgras tegen zeer aantrekkelijke prijzen beschikbaar bij KA-ME-TA Tapijt: Matros en Belakos. De dikte (poolhoogte) van kunstgras bij KA-ME-TA Tapijt variëren van 20 mm tot 45 mm.

Foto impressie aanbod kunstgras

Vragen over vloerbedekking?

KA-ME-TA Tapijt Den Haag geeft je snel een persoonlijk antwoord.