070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen
Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!

Sisal trapbekleding

Trap bekleden met sisal

Uw trap laten bekleden met sisal tapijt? Dan bent u bij KA-ME-TA Tapijt aan het juiste adres! Als de tapijtspecialist hebben wij veel verschillende soorten sisal tapijten in ons assortiment. Sisal is een natuurlijk product met een lange levensduur en daarnaast zeer sterk en slijtvast is. Bent u op zoek naar een duurzame maar ook een veilige vloerbedekking voor op uw trap? Kies dan voor sisal trapbekleding van KA-ME-TA Tapijt!

Diverse kleuren sisal verkrijgbaar 

Bij KA-ME-TA Tapijt kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren sisal tapijt. U bent van harte welkom in onze showroom in Den Haag. Meer informatie over sisal trapbekleding? Neem dan contact op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 070 – 346 70 44.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Voordelen sisal trapbekleding

  • Natuurlijk product en uitstraling
  • Sisal is zeer sterk en slijtvast
  • Sisal is gemakkelijk te onderhouden
  • Sisal is warmte-isolerend
  • Sisal is vocht absorberend
  • Veel prachtige kleuren verkrijgbaar 

Onderhoudsvriendelijke trap

Uw trap met sisal stofferen is niet alleen mooi, veilig en duurzaam maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. De harde, natuurlijke vezels trekken geen stof aan. Zand en overig vuil worden gefilterd en blijven niet op het oppervlak liggen. Een sisaltrap hoeft u alleen regelmatig grondig te stofzuigen.  

Ervaren sisal stoffeerders

De stoffeerders van KA-ME-TA Tapijt hebben jarenlange ervaring en zijn de experts voor het stofferen van uw trap met sisal tapijt.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact