070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen

Vloerbedekking in huiskamersfeer

Bijna vijftig jaar de vloerbedekkingsspecialist

Al bijna vijftig jaar weten Hagenaars en Hagenezen, maar ook mensen van ver buiten de stad KA-ME-TA Tapijt te vinden. Sinds kort hebben Annie en haar man Gerrit de winkel officieel overgedragen aan hun dochter Liane Buitelaar. De uitgebreide collectie, vakkundigheid en de huiskamersfeer zijn daarbij zeker niet verdwenen, en dat geldt ook voor Annie.

Aftreden van de ‘tapijtkoningin’

“Het was de dag dat koningin Beatrix haar aftreden bekendmaakte, drie jaar terug”, vertelt Liane. “Mijn moeder zat aan tafel, pen in de hand en besloot: ‘Het is mooi geweest, ik ga ook aftreden.’” Toch staat Annie nog wekelijks in de winkel. “Ik vind het nog altijd veel te leuk om mensen te helpen. En natuurlijk om hier samen met mijn dochter en kleindochter te staan.” Liane: “Ze heeft hier bijna vijftig jaar gewerkt dus veel klanten kennen haar. Zeker dagelijks vraagt iemand: hoe is het met je moeder?” Dochter Laura, sinds twee jaar ook in de winkel, kan dat beamen.“Vaak vraagt iemand naar ‘die andere vrouw’. O, dat is mijn oma, zeg ik dan. Nou, dan is het meteen goed.”

Zeer ruime keuze tapijten, vloerkleden en vinyl

Met 900 vierkante meter heeft KA-ME-TA Tapijt een zeer ruime keuze aan tapijten, vloerkleden en vinyl. Liane: “Alles is op voorraad leverbaar. Veel klanten vinden dat prettig. Even rustig kijken, voelen. En binnen een week kunnen onze vaste stoffeerders - mijn broer Gerrit is een van hen – de vloerbedekking komen leggen. Dat kan trouwens ook om een klassieke loper op de trap gaan. En mocht de klant dat willen dan halen zij ook eerst de oude vloer eruit.” Annie met een lach: “Eten wat gaar is en kopen wat klaar is, daar staan we voor! We kunnen mensen dus van begin tot einde helpen.”

“Eten wat gaar is en kopen wat klaar is, daar staan we voor!"

Nieuwste trends op het gebied van vloerbedekking

Bij KA-ME-TA Tapijt vind je de nieuwste trends op het gebied van vloerbedekking, zoals het populaire sisaltapijt. Ook heb je keuze uit tapijten met bijzondere prints van bloemen of dieren. De tijdloze vloerbedekkingen blijven wel ruim vertegenwoordigd. Liane: “Een bewuste keuze, want veel mensen willen toch iets dat het beste bij huisinrichting past. Slagen kan je bij ons in ieder geval!”

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Wanneer komt u langs?

KA-ME-TA Tapijt zit aan de Amsterdamse Veerkade en beschikt over eigen parkeergelegenheid. Kom naar onze showroom voor vrijblijvend advies! U kunt uw vraag ook stellen via het getoonde reactieformulier of door te bellen naar: 070 – 346 70 44

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact