Foto 1

Trapbekleding van kwaliteit

Trap bekleden

Uw trap opnieuw laten bekleden? Voor KA-ME-TA Tapijt is trappen stofferen dagelijks werk. Onze ervaren stoffeerders kunnen binnen een paar uur uw trap opnieuw bekleden.

Advies

Wij van KA-ME-TA Tapijt nemen de maten op en tellen de treden van uw trap. In de winkel kunt u een keuze maken welke kleur en soort tapijt u op uw trap wilt laten bekleden. Graag adviseren wij u omdat niet elke tapijtsoort geschikt is voor het bekleden van een trap.

'Trap laten bekleden vanaf € 199,-
(incl. tapijt en stofferen)'

Maak een foto van uw trap!

Voordat u bij KA-ME-TA Tapijt in Den Haag de gewenste trapbekleding uitkiest, ontvangen wij graag per e-mail foto`s van de trapsituatie bij u thuis. Dan kunnen we nog beter inspelen op uw wensen. Maar ook zonder foto’s krijgt u bij ons het beste advies voor de bekleding van uw trap.

'Binnen een paar uur ziet uw trap
er weer uit als nieuw!'

Tip!

Wanneer u uw trap opnieuw laat bekleden door KA-ME-TA Tapijt is het mooi om de hal boven of beneden gelijk mee te stofferen met dezelfde vloerbedekking. Dit maakt de ruimte een mooi geheel. Kom langs bij KA-ME-TA Tapijt in Den Haag of bekijk rechts de mogelijkheden welke trapbekleding u mooi vindt!

 
 

Kosten trap bekleden

Trap laten bekleden kan al vanaf € 199,-

U kunt uw trap laten bekleden door KA-ME-TA Tapijt vanaf € 199,-. Dit is inclusief het nieuwe tapijt (trapbekleding). Indien gewenst verwijderen wij, tegen een geringe meerprijs, de huidige vloerbedekking en maken wij de ruimte stofvrij.

Meer weten over deze waanzinnige actie?
Bel 070 - 346 70 44.

Foto impressie trapbekleding

Dit mag u niet missen:

Goedkope trapbekleding
Uw nieuwe trap alvast bekijken
Voor een stijlvolle trap
Trap bekleden met sisal
Vragen over vloerbedekking?

KA-ME-TA Tapijt Den Haag geeft je snel een persoonlijk antwoord.