070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen
Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!

Bloementapijt

Een tapijt met bloemenprint

Bent u op zoek naar tapijt met een klassieke uitstraling? Dan is bloementapijt van KA-ME-TA Tapijt wat u zoekt! Een bloementapijt is een tapijt met een prachtig dessin van bloemen. KA-ME-TA Tapijt is dealer van bloementapijt. Alle varianten hebben prachtige dessins en zijn verkrijgbaar in schitterende kleuren.

Klassiek en authentiek bloementapijt 

Bloementapijt wordt al eeuwenlang geweven of getuft op traditionele manier. Ze worden vervaardigd van de hoogste kwaliteiten garen en door de unieke en klassieke dessins is dit tapijt de basis voor een authentieke sfeer.

Tip: Tapijten met een dessin doen het ook erg goed in een industrieel of botanisch interieur!

Bent u nieuwsgierig welk bloementapijt KA-ME-TA Tapijt te bieden heeft? En welke het beste past in bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer, trappenhuis, hotel bar, hotel of Engelse pub? Kijk voor een greep uit ons assortiment op deze pagina naar de foto impressie. Of kom langs bij ons in de winkel voor ons brede, aantrekkelijke aanbod met gedegen advies!

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Foto impressie aanbod bloementapijten

Bekijk onze bloementapijt projecten

Compleet trappenhuis bekleden in Den Haag

In de Haagse wijk Buurtschap hebben de stoffeerders van KA-ME-TA een trappenhuis compleet voorzien van Axminster Crown tapijt.

Bekijk project

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact