Foto 1
Foto 2
Foto 3

Tapijt voor winkels, kantoren en horeca

Projecttapijt

Projecttapijt wordt gebruikt voor vloerbedekking in winkels, kantoren, hotels, horecagelegenheden of plekken waar veel gebruik gemaakt wordt van de vloer. Bij KA-ME-TA Tapijt in Den Haag vindt u verschillende merken, soorten en kleuren projecttapijt van topkwaliteit.

Sterker en strakker tapijt

Projecttapijt is een stuk sterker en strakker dan ‘normaal’ tapijt wat in woningen ligt. Doordat de vloer in onder andere winkels en kantoren veel meer weerstand krijgen, moet deze een stuk sterker zijn. Projecttapijt is gemaakt van polyamide vezels en is zeer slijtvast. Bovendien heeft projecttapijt een vuilwerende functie waardoor deze een stuk makkelijker te onderhouden is.

'Bij KA-ME-TA Tapijt vindt u
projecttapijt van topkwaliteit.'

Brandvertragend tapijt

De inrichting van openbare ruimtes moeten voldoen aan strenge regels vanuit de overheid en brandweer. Bijna alle projecttapijten zijn brandvertragend en voldoen aan de eisen die gesteld worden door deze partijen.

Gespecialiseerd in winkels en kantoren

KA-ME-TA Tapijt is gespecialiseerd in het leggen van projecttapijt voor kleine en grote projecten. Onze ervaren stoffeerders leggen de topkwaliteit tapijten tegen bodemprijzen. Bent u op zoek naar kwalitatief goed projecttapijt voor uw winkel of kantoor? Dan nodigt KA-ME-TA Tapijt u graag uit in haar showroom om een goed advies te geven welk tapijt het beste bij uw project past.

 
 

Projecttapijt

  • Tapijt van sterk materiaal
  • Ideaal voor kantoorruimte en winkelruimte
  • Sfeervol tapijt voor horeca gelegenheden

Foto impressie aanbod projecttapijt

Vragen over vloerbedekking?

KA-ME-TA Tapijt Den Haag geeft je snel een persoonlijk antwoord.