070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Bezoek onze showroom

Projecttapijt

Tapijt voor winkels, kantoren en horeca

Projecttapijt wordt gebruikt voor vloerbedekking in winkels, kantoren, hotels, horecagelegenheden of plekken waar veel gebruik gemaakt wordt van de vloer. Bij KA-ME-TA Tapijt in Den Haag vindt u verschillende merken, soorten en kleuren projecttapijt van topkwaliteit.

Sterker en strakker tapijt

Projecttapijt is een stuk sterker en strakker dan ‘normaal’ tapijt wat in woningen ligt. Doordat de vloer in onder andere winkels en kantoren veel meer weerstand krijgen, moet deze een stuk sterker zijn. Projecttapijt is gemaakt van polyamide vezels en is zeer slijtvast. Bovendien heeft projecttapijt een vuilwerende functie waardoor deze een stuk makkelijker te onderhouden is.

Brandvertragend tapijt

De inrichting van openbare ruimtes moeten voldoen aan strenge regels vanuit de overheid en brandweer. Bijna alle projecttapijten zijn brandvertragend en voldoen aan de eisen die gesteld worden door deze partijen.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Foto impressie aanbod projecttapijt

Gespecialiseerd in winkels, kantoren en horeca

KA-ME-TA Tapijt is gespecialiseerd in het leggen van projecttapijt voor kleine en grote projecten. Onze ervaren stoffeerders leggen de topkwaliteit tapijten tegen bodemprijzen. Bent u op zoek naar kwalitatief goed projecttapijt voor uw winkel, kantoor of horecagelegenheid? Dan nodigt KA-ME-TA Tapijt u graag uit in haar showroom om een goed advies te geven welk tapijt het beste bij uw project past.

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact