070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen
Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!

Hoogpolig tapijt

Modern, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden

Bent u op zoek naar tapijt dat past bij een sfeervol interieur? Elk interieur kan wel een hoogpolig tapijt gebruiken van heel modern tot aan romantisch en klassiek. Naast expressieve kleuren zoals donkerblauw, mango en turquoise zijn er tijdloze naturellen zoals taupe, beige en nerts. Door de verscheidenheid van kleuren kan een hoogpolig tapijt pittig of chique ogen.

Nonchalante uitstraling en behaaglijk gevoel

Hoogpolig tapijt is heerlijk zacht om op te zitten, liggen en lopen. Daarnaast is het tapijt geluiddempend en warmte-isolerend. Een hoogpolig tapijt kan warmte en contrast in je interieur brengen en geeft een luxe uitstraling.

Tip: Een speelse vloer voor een retro sfeer!

Bent u nieuwsgierig welk hoogpolig tapijt KA-ME-TA Tapijt te bieden heeft? En welke het beste past in bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer of trappenhuis? Kijk voor een greep uit ons assortiment op deze pagina naar de foto impressie. Of kom langs bij ons in de winkel voor ons brede, aantrekkelijke aanbod met gedegen advies!

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Foto impressie aanbod hoogpolige tapijten

Hoogpolig tapijt

  • Tapijt met lange poollussen
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Verschillende kleuren
  • Kamerbreed tapijt tot 400 cm breed

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact