070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen

Tapijt is goed voor het lichaam

Zacht tapijt dempt de loopbeweging

Een harde of onregelmatige ondergrond is belastend voor spieren, gewrichten en botten. Zacht tapijt dempt de loopbeweging zodat de spieren en gewrichten minder klappen hoeven op te vangen. Bij KA-ME-TA tapijt vindt u een breed assortiment zachte tapijten.

Uiterst geschikt voor mensen met medische klachten

Een zacht tapijt is uiterst geschikt voor mensen met rugklachten en gewrichtsaandoeningen. Orthopeden adviseren mensen met rugklachten zoveel mogelijk op blote voeten te lopen, tapijt loopt dan zeer comfortabel. De verende eigenschappen  maakt tapijt geschikt voor mensen met gewrichtsaandoeningen zoals reuma.

Zacht en veerkrachtig

Tapijt ondersteunt op een goede manier de ergonomie. Elke stap wordt gedempt, rechtop staan vergt minder balans. De kwetsbare hiel, voetzool, pezen en spieren worden minder belast. Dit is zeer positief voor mensen die slijtage hebben aan heupen en knieën.

Pluspunten van tapijt

  • Spaart spieren en gewrichten
  • Vriendelijk voor koude voeten
  • Minder allergenen; goed voor allergie
  • Goede ergonomie
  • Spieren en pezen worden minder belast
  • Beter voor mensen met slijtage aan heupen en knieën.  

KA-ME-TA Tapijt is de specialist

Bij KA-ME-TA Tapijt kunt u terecht voor zachte tapijten die goed zijn voor het lichaam. Kom langs in onze showroom en vraag ons om advies. 

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Privé afspraak maken

Het is nu mogelijk om een privé afspraak in de showroom bij ons te maken. Wij hanteren daarbij de RIVM richtlijnen. Graag telefonisch een afspraak maken op: 070 - 3467044

Meer informatie

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact