070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen

Geluiddempend tapijt

Tapijt reduceert leefgeluiden!

Eengezinswoningen en appartementen kunnen erg gehorig zijn. Alledaagse geluiden zoals voetstappen, gesprekken, TV, en radio kunnen vaak overlast geven. Tapijt werkt geluiddempend en reduceert deze storende leefgeluiden. Bij KA-ME-TA Tapijt vindt u rubber ondertapijt en tapijten die geluiden reduceren.

Een krakende trap?

Wanneer uw trap tegen een zijmuur is gebouwd kan deze krakende geluiden maken als men naar boven of beneden loopt. Als de trap bekleedt zou worden met een verend tapijt kan dit helpen tegen de loopgeluiden.

PIT Symbolen bij geluiddempend en akoestiek tapijt

Het PIT systeem geeft productinformatie over de tapijten. Deze informatie is betrouwbaar en objectief. Bij de ontwikkeling van de tapijten zijn deze uitvoerig getest op toepasbaarheid en de eigenschappen. Bij KA-ME-TA Tapijt vindt u tapijten die zijn voorzien van deze zogenoemde PIT symbolen. Waaronder ook twee symbolen die aangeven of het tapijt geluiddempend is of akoestiek.

Reduceer uw leefgeluiden!

Heeft u last van leefgeluiden in uw woning? KA-ME-TA Tapijt heeft de oplossing! Door tapijt te installeren worden de contactgeluiden op een eenvoudige en economische manier gedempt. Vraag naar de geluiddempende tapijten of kom langs in onze showroom in Den Haag. 

Tip van KA-ME-TA Tapijt

Een rubber ondertapijt en verend tapijt verminderen de leefgeluiden met 25 á 34 decibel!

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Privé afspraak maken

Het is nu mogelijk om een privé afspraak in de showroom bij ons te maken. Wij hanteren daarbij de RIVM richtlijnen. Graag telefonisch een afspraak maken op: 070 - 3467044

Meer informatie

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact