070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen

Akoestiek verbeteren met tapijt

Hoorbaar beter geluid in uw woonkamer

U heeft een peperduur home-entertainment systeem met speakers aangeschaft, maar het geluid klinkt niet zoals het hoort in uw thuisbioscoop. Dit kan te maken hebben met de akoestiek van uw woonkamer. Tapijt is de oplossing! Tapijt absorbeert het geluid en verkort de nagalmtijd.

Geluid klinkt mooier met tapijt op de vloer

Geluidsgolven weerkaatsen terug via muren en meubels en vervormen de toonhoogtes. Daarnaast zorgt een harde vloer voor schrille of galmende klanken. Met tapijt op de vloer klinkt het geluid een stuk mooier. Het is niet voor niets dat er in professionele ruimtes (zoals geluidstudio’s en bioscopen) gebruikt gemaakt van absorberende vloeren en wandafwerkingen.

Tapijt absorbeert en verkort de nagalmtijd  

De open poolstructuur van tapijt zorgt ervoor dat geluid beter geabsorbeerd wordt en verkort de nagalmtijd. In vergelijking met een harde vloer wordt de nagalmtijd met de helft verkort. Daarnaast worden omgevingsgeluiden met de helft verminderd.

Akoestiek verbeteren met KA-ME-TA Tapijt

U kunt bij KA-ME-TA Tapijt terecht voor kwaliteitshoogwaardige tapijten, kom langs in onze winkel en vraag advies welk tapijt het beste past bij in uw woonkamer.

Tip van KA-ME-TA Tapijt

De akoestiek in uw woonkamer kan extra worden verfijnd door een ondertapijt. Hoe dikker het tapijt des te groter het effect. Dit kan het verschil maken tussen een vervormd geluid of een toonzuivere beleving van uw favoriete muziek of film.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Privé afspraak maken

Het is nu mogelijk om een privé afspraak in de showroom bij ons te maken. Wij hanteren daarbij de RIVM richtlijnen. Graag telefonisch een afspraak maken op: 070 - 3467044

Meer informatie

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact