070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Bezoek onze showroom

Ondertapijt

Opvangen oneffenheden van de ondergrond

Een rubber ondertapijt wordt voornamelijk gebruikt om eventuele oneffenheden van de ondergrond op te vangen. Alleen biedt ondertapijt veel meer voordelen maar is geen verplichting bij het kopen van een nieuw tapijt. Laat u adviseren en inspireren in de showroom van KA-ME-TA Tapijt in Den Haag. 

Voordelen van een goed ondertapijt

Het kiezen van een ondertapijt is niet verplicht maar is zeker aan te raden. Een goed ondertapijt draagt bij aan het verlengen van de levensduur en versterkt het gevoel van luxe en comfort. Daarnaast werkt een goed ondertapijt isolerend en geluiddempend. 

Vakkundige stoffeerders

Kiest u voor de legservice van KA-ME-TA Tapijt dan wordt uw ondertapijt en tapijt vakkundig gelegd door professionele en ervaren stoffeerders.  

Tip van KA-ME-TA Tapijt

Kiest u voor een verweven tapijt (zoals bijvoorbeeld een axminster tapijt) in uw woonkamer of slaapkamer? Dan raden wij u aan om een rubber ondertapijt te leggen voor een extra warm en rijkelijk gevoel.

Verschillende typen en merken ondertapijt

Alle bekenden merken en typen ondertapijt zijn verkrijgbaar bij KA-ME-TA Tapijt. U bent van harte welkom in onze showroom. Natuurlijk kun u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op: 070 – 346 70 44.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact