070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen
Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!

Kunstgras op uw terras of balkon

Een grastapijt is makkelijk gelegd

Wilt u af van het saaie beton of de tegels op uw terras of balkon? Een grastapijt van kunstgras past in iedere tuin, heeft een mooie natuurlijke uitstraling, voelt zacht aan, is makkelijk te onderhouden en eenvoudig te leggen. Bij KA-ME-TA Tapijt vindt u verschillende soorten kunstgras om uw tuin, terras of balkon mee aan te kleden.

Tuintegels, beton of houten vlonders als ondergrond

De ondergrond van kunstgras verschilt van normaal gras. Wij raden u aan om het grastapijt niet direct over de aarde of zwarte ondergrond uit te rollen. Een voordeel van grastapijt is dat deze gemakkelijk over tuintegels, beton, balkonvloer of zelfs houten vlonders uitgerold kan worden.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

De voordelen van kunstgras:

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Jarenlang mooi groen
  • Elke seizoen genieten van een groen gazon
  • Allergievrij 
  • Natuurlijke uitstraling
  • Voelt lekker zacht aan
  • Makkelijk gelegd

Belangrijk: de waterafvoer onder het grastapijt

Het is belangrijk om rekening te houden met de waterafvoer onder het grastapijt. Wanneer het water niet goed afgevoerd wordt kan de onderkant van het kunstgras niet goed drogen. Tegels zonder groeven, waar het water niet kan blijven liggen, zijn ideaal. Ook bij het plaatsen van kunstgras over hout of vlonders is het van belang om goed te kijken naar de afvoer van het water. Als het water blijft liggen en de vlonder niet van hardhout is kan deze gaan rotten.

KA-ME-TA Tapijt geeft u passend advies

U bent voor inspiratie en een passend advies van harte welkom in onze 900 m2 tapijtwinkel in Den Haag. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken via 070 - 346 70 44 of stel uw vraag direct via het hiernaast getoonde formulier.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact