070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen

Van Besouw

Tapijt en vloerkleden van topkwaliteit

Van Besouw is een gerenommeerde leverancier van tapijten en karpetten van topkwaliteit. Sinds 1839 ontwikkelt dit Nederlandse bedrijf unieke tapijtcollecties voor de projectenmarkt en particulieren. 

Innovatie & vakmanschap

De collecties van Van Besouw zijn altijd zeer verrassend in kleur en dessin. Deze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen met een lange levensduur. Van Besouw maakt naast het bekende lussentapijt vooral fijngeweven tapijten met een hoog percentage wol, geitenhaar, katoen of cashmerehaar. Welk tapijt of vloerkleed u ook kiest, u herkent altijd het vakmanschap en oog voor detail dat Van Besouw zo bijzonder maakt.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Eerlijk en deskundig advies

U bent van harte welkom in onze showroom voor de laatste woontrends van Van Besouw. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste vloerbedekking of vloedkleed. Kom snel langs voor eerlijk en deskundig advies. En natuurlijk voor ons scherpe aanbod! 

Van Besouw tapijt en vloerkleden

  • Tapijt van kwaliteitsmaterialen
  • Projectenmarkt en particulieren
  • Verrassend in kleur en dessin

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact