070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen

Tapijt voor uw trap

Kies de geschikte trapbekleding

Niet alle soorten tapijt zijn geschikt voor de trap. KA-ME-TA Tapijt heeft al meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van traptapijt en kan u adviseren over de beste mogelijkheden. Een vaak interessante optie is om het op de trap gebruikte tapijt in de gang, de hal of de overloop door te leggen, waardoor u één geheel krijgt.

De trap heeft aanzien gekregen

Vroeger zat het bekleden van de trap in het vergeethoekje. Als er nog stukjes vloerbedekking over waren, werden die voor de trap gebruikt. Tegenwoordig hebben we in Nederland veel meer oog voor het stofferen van de trap en de juiste uitstraling qua tapijt. KA-ME-TA in Den Haag heeft zich al lang geleden gespecialiseerd in traptapijt en het leggen ervan.

Haags begrip

Niet onbelangrijk: KA-ME-TA combineert vakmanschap met haarscherpe tarieven en spectaculaire aanbiedingen. Kom langs in onze winkel in het centrum van Den Haag. Gratis parkeren voor de (zij)deur!

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Privé afspraak maken

Het is nu mogelijk om een privé afspraak in de showroom bij ons te maken. Wij hanteren daarbij de RIVM richtlijnen. Graag telefonisch een afspraak maken op: 070 - 3467044

Meer informatie

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact