070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen

Parade

Tapijt, tapijttegels en vloerkleden

Bent u van plan te verhuizen of uw woning grondig aan te pakken? Met tapijt, tapijttegels of vloerkleden van Parade heeft u een prachtige vloerbedekking van hoogwaardige kwaliteit. In de showroom van KA-ME-TA Tapijt vindt u de collectie van Parade.

Het tapijtmerk Parade is onderdeel van Desso, een wereldwijde speler in de vloerbedekking branche. De tapijten en vloeren van Parade staan garant voor de beste kwaliteit en de mooiste dessins. Desso staat al 80 jaar bekend om het produceren en leveren van tapijttegels en kamerbreed tapijt.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

'Tapijt, tapijttegels en vloerkleden van de beste kwaliteit'

Duurzaam tapijt

Tapijt, tapijttegels en vloerkleden uit de Desso fabriek zijn geproduceerd volgens het Cradle to Cradle® principe. Dit houdt in dat Desso producten worden gemaakt van materialen die gemakkelijk opnieuw gebruikt kunnen worden als grondstof voor nieuwe producten. Daarnaast worden de producten van Desso geproduceerd met waterbesparende, duurzame energie die maatschappelijk verantwoord zijn.

Parade

  • Kamerbreed tapijt
  • Tapijttegels in de mooiste dessins
  • Vloerkleden van de hoogste kwaliteit

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact