070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen

Jabo Carpets

Kamerbreed tapijt van natuurlijke materialen

Rond 1953 deed Jan Bosman een spraakmakende uitvinding. Met een machine maakte hij kamerbreed tapijt van hennep, sisal en kokosvezels. Geweven wollen tapijt werd later ook met deze machine geproduceerd. Dankzij deze uitvinding werd Jabo Carpets bekend en beroemd in de Benelux. Toch verdween het bedrijf en haar tapijt in de jaren ’90. Sinds 2011 is Jabo Carpets weer helemaal terug! 

Tapijt van de hoogste kwaliteit

Hoewel het merk dus verdween bleef de herinnering en de beleving van haar producten bestaan. Tapijt van de allerhoogste kwaliteit met een eigentijds karakter. Tegenwoordig valt het merk onder Hillfloor Tapijt die al enkele andere bekende merken onder zijn paraplu heeft. In samenwerking met Hillfloor blijft Jabo Carpets investeren in innovaties en biedt het altijd tapijt volgens de laatste trends.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

'Kamerbreed tapijt volgens de laatste trends'

Drie uiteenlopende tapijt concepten

Met de Carpet, Wool en Sisal collectie biedt Jabo drie uiteenlopende concepten waarmee het een aantrekkelijke partner voor woning- en projectinrichting is. Aan de ene kant biedt Jabo Carpets natuurlijke producten met een eigentijds design; aan de andere kant vormt het merk door de samenwerking met Hollfloor Tapijt BV een geoliede machine die snel, flexibel en zeer servicegericht is.

Jabo Carpets tapijt

  • Bestaat sinds 1953
  • Drie tapijt concepten
  • Tapijt van hoge kwaliteit

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact