070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen

Interfloor

Hoogwaardig tapijt en vinyl

Interfloor levert sinds 1828 kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl tegen een betaalbare prijs. Door de jaren heen heeft Interfloor een lange traditie opgebouwd op het gebied van vloerbedekking en levert men een breed assortiment.

Tapijt en vinyl van Interfloor onderscheiden zich door de hoogwaardige kwaliteit. Dit komt mede voor de grondstoffen en de technieken waarmee de producten worden geproduceerd. Dat is mogelijk door de jarenlange ervaring enerzijds met ontwikkelaars en producten, aan de andere kant de wensen van de veeleisende consument te vertalen naar goede producten.

Warmte, comfort en veiligheid

Aan warmte, comfort en veiligheid worden hoge eisen gesteld aan tapijt en vinyl van Interfloor. Maar ook aan de technische aspecten van de vloerbedekking worden strengen eisen gesteld. Hierbij valt te denken aan: slijtage, brandwerendheid, kleurechtheid en onderhoudsgemak.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Interfloor tapijt en vinyl

  • Vloerbedekking van kwaliteit
  • Vloeren voor particulier en projecten
  • Warmte, comfort en veiligheid

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact