070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen

Forbo Flooring

Een compleet assortiment vloerbedekking

Forbo Flooring biedt een compleet assortiment vloerbedekkingen voor projecten en woningen. Hoogwaardige Marmoleum, vinyl en textiele vloerbedekkingen aangevuld met Coral schoonloopsystemen combineren functionaliteit, kleur en design; elke omgeving een totaalpakket aan vloeroplossingen. Bij KA-ME-TA Tapijt in Den Haag kunt u terecht voor de gehele collectie vloerbedekking van Forbo Flooring.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

'Vloerbedekkingen en droogloopmatten'

Forbo Marmoleum

Marmoleum vloeren zijn duurzaam en comfortabel. Een stijlvol natuurproduct gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen.

Forbo Touch linoleum vloerbedekking

Touch is een innovatieve linoleumvloerbedekking gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen die volledig geschikt zijn voor hergebruik. Met Touch creëer je de sfeer die bij je past. In wat voor ruimte dan ook, licht en schaduw worden één met de oppervlaktestructuur van de vloer, waardoor deze voortdurend verandert en zich aanpast aan de omgeving.

Forbo Novilon vinylvloer

Met Novilon kies je voor een vloer die anders is dan alle andere vinylvloeren. Novilon heeft een unieke look. Het geeft een totaal andere beleving dan een standaard vinylproduct. En in tegenstelling tot laminaat of hout vermindert Novilon zowel omgevingsgeluid als contactgeluid aanzienlijk. Ook wordt het comfort van Novilon bepaald door de warmte-isolatie. Het voelt nooit koud aan en bovendien zijn alle collecties geschikt voor vloerverwarming. Verder is Novilon 100% antistatisch, zodat je geen last hebt van elektrische schokken op de dagen dat het vriest.

Forbo Coral entreevloerbedekking

Coral is een begrip als het gaat om entreevloerbedekking. Veel van de schoonloopzones die u passeert in openbare gebouwen, zoals ziekenhuizen, scholen, kantoren, luchthavens et cetera zijn uitgevoerd met Coral droogloopmatten. Uiteraard vraagt een schoonloopmat hier om een extreem hoge kwaliteit en functionaliteit.

Forbo Flooring

  • Marmoleum & Vinyl
  • Textiele vloerbedekkingen
  • Coral droogloopmatten

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact