070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen

Desso

Tapijt, tapijttegels en vloerkleden

Desso begon in 1930 met het maken van geweven tapijten voor woningen en bedrijven in Nederland en België. In tachtig jaar heeft het Desso zich ontwikkelt tot een betrouwbare producent van tapijt, tapijttegels en vloerkleden van uitsluitend topkwaliteit. De filosofie van Desso is gericht op voortdurende innovatie op het gebied van kwaliteitsproducten, duurzaamheid en design. Om dit te bereiken werkt Desso samen met architecten, ontwerpers, projectontwikkelaars en consumenten.

Duurzaam tapijt

Desso tapijt, tapijttegels en vloerkleden zijn geproduceerd volgens het Cradle to Cradle® principe. Dit houdt in dat Desso producten worden gemaakt van materialen die gemakkelijk opnieuw gebruikt kunnen worden als grondstof voor nieuwe producten. Daarnaast worden de producten van Desso geproduceerd met waterbesparende, duurzame energie die maatschappelijk verantwoord zijn.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Desso tapijt, tapijttegels en kleden

  • Duurzaam tapijt
  • Voor iedere woonstijl
  • Vloerbedekking van kwaliteit

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact