070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen

Bonaparte

Tapijt en vloerkleden van topkwaliteit

Bonaparte is al jaren lang toonaangevend op het gebied van tapijten en vloerkleden. Bonaparte hoort bij het topsegment van de markt en staat garant voor kwaliteit. Tapijten en vloerkleden van Bonaparte zijn bedoelt voor jonge, dynamische en persoonlijke interieurs.

Tapijten en vloerkleden van Bonaparte zijn toepasbaar in elke ruimte van uw woning. De ontwerpers van Bonaparte Tapijt houden de woontrends nauwlettend in de gaten, en weten daardoor perfect in te spelen op populaire kleuren en structuren. Door de indrukwekkende, brede collectie van Bonaparte op het gebied van kleurtinten en structuren heeft Bonaparte voor iedereen wat wils.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

'Bij KA-ME-TA Tapijt vindt u verschillende tapijten en vloerkleden van het merk Bonaparte'

Materiaalsoorten Bonaparte

Bij de productie van tapijt worden diversen garens gebruikt, zoals: polyamide, polyacryl, polyester en polypropyleen. Bonaparte tapijt wordt vooral van polyamide gemaakt. Deze materiaalsoort is niet alleen sterk, maar ook lichtecht (de kleur verandert niet door de invloed van bijvoorbeeld zonlicht), elastisch en antistatisch.

Bonaparte tapijt en vloerkleden

  • Tapijt en vloerkleden van polyamide 
  • Verkleurt niet
  • Verkrijgbaar in talloze kleuren

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact