070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen

Laminaat

Een breed aanbod laminaatvloeren

Bent u op zoek naar laminaat voor op uw vloer? Bij KA-ME-TA Tapijt bent u dan aan het goede adres. KA-ME-TA Tapijt heeft breed aanbod laminaat direct uit voorraad leverbaar.

Laminaat bestaat uit meerdere lagen, de kern bestaat uit een houtvezelplaat met daarop een laag dessinpapier. Deze bovenste laag bepaalt het uiterlijk van laminaat. De houten look die laminaat hierdoor krijgt lijkt het op een houten vloer. Er veel verschillende soorten en kleuren beschikbaar. Laminaat heeft een harde oppervlakte, is slijtvast en is gemakkelijk te onderhouden. Door de harde toplaag gaat een laminaatvloer, bij goed onderhoud, jaren lang mee. Een laminaatvloer is te onderhouden door regelmatig te stofzuigen en te dweilen.

'Laminaat direct uit voorraad leverbaar'

Bezoek onze vloerenwinkel Offerte aanvragen

Groot aanbod laminaatvloeren

KA-ME-TA Tapijt heeft diverse topmerken in haar assortiment laminaat. Kom langs voor gedegen advies en onze lage prijzen. Koopt u uw laminaat bij KA-ME-TA Tapijt? Dan kunnen we het laminaat bij u afleveren en/of leggen.

Bezoek onze vloerenwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact