070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen

Krono Original

Laminaat gemaakt in Duitsland

Sinds de oprichting in 2001 behoort de firma Kronoflooring tot de internationaal toonaangevende producenten van laminaatvloeren en wand- en plafonpanelen. Het ruime productassortiment is wereldwijd verkrijgbaar. En natuurlijk ook bij KA-ME-TA Tapijt. Als wereldmarktleider ontwikkelt Kronoflooring voortdurend nieuwe innovatieve kwaliteitsproducten die wonen nog mooier maken.

Met een ruim productassortiment in alle kwaliteitscategorieën is Kronoflooring GmbH uit Lampertswalde in Duitsland nu wereldwijd, in 80 landen, vertegenwoordigd in doe-het-zelfzaken, de gespecialiseerde vloerhandel en in andere gespecialiseerde marktsegmenten.

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

'Ons laminaat kan overal tegen & lijkt op echt hout!'

Krono laminaat: het fundament voor mooi wonen

Het laminaat van Krono Original zijn onderhoudsvriendelijk, kan overal tegen en ziet eruit als echt hout: laminaat. Laminaat vloeren van Krono Original overtuigen met interne en externe kwaliteit.

Moderne en grote fabriek

In de plaats Lampertswalde in Duitslandbevindt zich op ongeveer 360.000 m² de modernste en grootste productiefaciliteit van de onderneming.

Krono Original

  • Wereldmarktleider in laminaat
  • Voortdurend nieuwe laminaatvloer-producten
  • Laminaatvloeren voor een stijlvolle woning 

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact