070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen

KA-ME-TA Tapijt: “Dierenprint tapijten zijn tijdloos”

Van panterprint vloerbedekking in de slaapkamer tot zebraprint op de trap

KA-ME-TA Tapijt bestaat al meer dan 50 jaar en is een iconische tapijtenwinkel in Den Haag. Drie generaties - Annie, Liane en Laura Buitelaar – zijn experts op het gebied van het bedenken, ontwikkelen, creëren van en adviseren over de mooiste vloerbedekking. “Wat nooit uit de mode gaat? Dierenprint tapijt!”

Vooruitstrevend

Annie Buitelaar heeft Dierenprint tapijt 35 jaar geleden naar Nederland gehaald. Annie Buitelaar: “We zochten een tapijt dat anderen niet verkochten. Ik zag Dierenprint tapijt in Amerika en vond het meteen hartstikke leuk. In de jaren ’70 was Panterprint tapijt net als nu een hype, maar Dierenprint is eigenlijk áltijd in.

Onze foto’s gaan de hele wereld over

Liane Buitelaar: “Dierenprint is inderdaad altijd in de mode. Het is tijdloos en daardoor zo succesvol. Door het internet is het pas echt bekend geworden. Tegenwoordig gaan onze foto’s van Dierenprint tapijt de hele wereld over.”

Van trap tot muur: Dierenprint tapijt is multifunctioneel

“Je zou het niet denken, maar Dienreprint tapijt is multifunctioneel. Je kan het in de hele kamer leggen, maar een detail is ook super leuk. Je kan het gebruiken voor de trap, de bar, de woonkamer, de kleedkamer en je kan er zelfs een muur mee bekleden.”

We zijn 8 maanden bezig met een tapijt ontwerp

“We zijn soms wel 8 maanden bezig met een ontwerp. We volgen niet alleen de mode, maar bekijken ook echte dieren voor inspiratie. Hieruit volgen de keuzes voor patronen en kleuren. Dit wordt steeds meer gefinetuned tot we helemaal tevreden zijn met het eindresultaat.”

Wij hebben tapijten in alle kleuren

Laura Buitelaar: “De mode maakt uit wat goed loopt dat seizoen. Je hebt altijd mensen die kleuren zoeken die op dat moment niet in de mode zijn. Daarom hebben wij álle kleuren en soorten tapijten in onze winkel. Daar maken we een hoop mensen blij mee.”

Bezoek onze tapijtwinkel Offerte aanvragen

Kom langs voor persoonlijk advies

KA-ME-TA Tapijt zit aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag en beschikt over eigen parkeergelegenheid. Kom naar onze showroom voor vrijblijvend advies! Wij leveren in heel Europa. U kunt uw vraag ook stellen via het getoonde reactieformulier of door te bellen naar: 070 – 346 70 44

 

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact