070 - 346 70 44 Gratis parkeren: Bel zodra u in de bierstraat staat!
Over Ons Alles over Tapijt Merken Projecten Contact
Offerte aanvragen Aanbiedingen

Online bestellen is nu mogelijk!

Tapijt of vinyl uitzoeken, gewoon vanuit huis

Nieuw bij KA-ME-TA: Online tapijt of vinyl uitzoeken: gewoon vanuit huis. Wij bieden u de mogelijkheid met behulp van de website via de telefoon of e-mail nieuwe bestellingen te plaatsen. Offertes, prijsvoorstellen, meer informatie. Wij zitten er klaar voor.

Let op: een beller is sneller!

Maatregelen rondom het corona virus: privé afspraak mogelijk

Naar aanleiding van de maatregelen rondom het corona virus, nemen wij onze verantwoordelijkheid. Daarom hebben wij besloten om enkel privé afspraken te houden in de winkel.

Voor privé afspraken kunt u bellen naar 070-3467044 om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen de nodige veiligheidsmaatregelen treffen om het risico zoveel mogelijk te beperken.

Zonder een afspraak is het niet mogelijk om de winkel te betreden tot nader order. Maar zoals gezegd zijn wij online en via de telefoon of e-mail gewoon bereikbaar.

Het stoffeerwerk gaat door

De stoffeer afspraken gaan door, wel onder voorzorgsmaategelen in verband met het virus. Afspraken inplannen blijft dus óók gewoon mogelijk.

Wij staan dagelijks voor u klaar

Wij staan dagelijks voor u klaar via:
De telefoon: 070-3467044
De mail: info@kametatapijt.nl

Namens KA-ME-TA wensen wij u allen veel sterkte in deze moeilijke tijd. Let een beetje op elkaar!

Stel uw vraag aan KA-ME-TA Tapijt Den Haag!

Direct contact

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. Tevens leveren wij door heel Europa. Met ruim 600 rollen tapijt, 200 rollen vinyl en diverse soorten kunstgras vindt u in onze ruime winkel van 900 m² alle soorten en maten vloerbedekking. Altijd snel & goedkoop geleverd!

070 - 346 70 44 Offerte aanvragen

Privé afspraak maken

Het is nu mogelijk om een privé afspraak in de showroom bij ons te maken. Wij hanteren daarbij de RIVM richtlijnen. Graag telefonisch een afspraak maken op: 070 - 3467044

Meer informatie

Alle merken direct uit voorraad leverbaar:

070 - 346 70 44 contact